Het BAC wil u graag een dienst bewijzen!

Beleggingsadvies

Het BAC biedt adviezen op maat die aansluiten op de individuele wensen en doelstellingen van onze klanten. Het is onze ambitie te excelleren in een betrokken, kennis gedreven en oplossingsgerichte dienstverlening. Bij beleggingsadvies blijft u zelf verantwoordelijk voor de samenstelling van uw portefeuille en voor het doorgeven  van wijzigingen. Uw beleggingsadviseur van het BAC zal u daarbij met deskundig en persoonlijk advies terzijde staan, van het inrichten van uw portefeuille tot aan het realiseren van uw doelstelling.

Maatwerk

Door goed naar u te luisteren en uw doelstellingen te vertalen naar maatwerk advies, helpen wij u bij het realiseren van uw wensen en financiële doelen. Het geven van integraal beleggingsadvies is ons vakgebied waardoor wij u een beleggingsportefeuille kunnen adviseren die naadloos aansluit op uw doelstelling en persoonlijke situatie. Met onze toewijding en expertise helpen wij u om uw wensen en financiële doelen te realiseren. Dit doen wij met op u toegesneden maatwerk en door samen met u een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Lokaal en persoonlijk

Het BAC wil groots zijn door klein te blijven en zo onze klanten de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen. Wij bieden onze diensten alleen regionaal aan om zo de lijnen kort te houden en onze persoonlijke service te kunnen garanderen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en streven naar optimale service en aandacht. Het aantal relaties per adviseur is hier op afgestemd. U beschikt bij ons altijd over uw eigen adviseur die volledig op de hoogte is van uw persoonlijke situatie.

Lage kosten

Aan beleggen zitten kosten verbonden. De hoogte hiervan heeft direct effect op het beleggingsresultaat en daarom houdt het BAC nadrukkelijk rekening met de kosten die gepaard gaan met beleggen. Door onze kleinschalige en efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij onze diensten tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden dat veelal significant lager is dan bij de banken. Ook houden we bij de selectie van beleggingsfondsen nadrukkelijk rekening met de kostenstructuur binnen een fonds.  Dit merkt u direct in uw netto rendement!

Wilt u meer weten over ons aanbod?