Danny foto medium

"Wij geloven dat wie goed doet, goed ontmoet"

Foto site 2

Danny Schrama

 

Danny (1972) is na het succesvol afronden van zijn studie Economie gaan werken als handelaar op de beursvloer. Na enkele jaren maakte hij de overstap naar de functie van adviseur en analist bij verschillende financiële instellingen waaronder de Rabobank. Danny is een dienstverlener pur sang en krijgt energie van het helpen van mensen met het bereiken van hun financiële doelstellingen. 

 

Naast zijn passie voor het beleggingsvak zijn het opbouwen van lange termijn vertrouwensrelaties, het bieden van een uitmuntende service en het hebben van de vrijheid om in het belang van de klant de meest optimale beleggingskeuzes te adviseren zijn drijfveren. Dit vormde ook de grondslag voor zijn besluit om het BAC op te richten.

 

Danny is gecertificeerd DSI Senior Beleggingsadviseur onder registratienummer 10311. Hij beschikt over het WFT-diploma Adviseur Vermogen en heeft de opleiding Financieel Planner FFP succesvol afgerond.

Robert Frumau

 

Robert (1974) heeft de opleiding International Management op de Hogeschool succesvol doorlopen. Direct na zijn studie heeft hij bij een aantal banken gewerkt als adviseur. In het jaar 2000 heeft hij de keuze gemaakt om zich in het beleggingsvak te specialiseren en behaalde hij zijn DSI Senior Beleggingsadviseur certificering.

 

De belangrijkste drijfveren voor Robert zijn de ontwikkelingen in de economie te vertalen naar eerlijke, onafhankelijke en passende beleggingsoplossingen die uitstekend aansluiten bij de wensen van de klant. Hierbij vindt hij het belangrijk om met oprechte aandacht en persoonlijke service samen te bouwen aan een duurzame relatie.

 

Robert is gecertificeerd DSI Senior Beleggingsadviseur onder registratienummer 11647.