Voor wie?

Wanneer u privé of als DGA over een vermogen beschikt, is beleggen de voor de hand liggende keuze om op de langere termijn hogere rendementen te behalen dan momenteel met sparen mogelijk is.

 

Echter, beleggen is een complexe aangelegenheid die veel kennis, aandacht en een gestructureerde aanpak vereist. Indien u zelf de benodigde kennis en ervaring ontbeert of er niet alleen de zorg voor wilt dragen, is het verstandig u door een specialist te laten adviseren en begeleiden. Het BAC is zo’n specialist!


Allereerst dient u zich af te vragen of u de risico's verbonden aan beleggen wel kunt en wilt dragen. Dat kunnen wij gezamenlijk onderzoeken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek beoordelen wij of beleggen een passende oplossing voor u is.

Het BAC biedt maatwerkoplossingen voor zowel ervaren als onervaren beleggers. Wij stemmen onze dienstverlening zoveel mogelijk af op uw kennisniveau en persoonlijke voorkeuren. Wij zijn uw partner in beleggen!

  • Belegt u nu zelfstandig, maar heeft u behoefte aan begeleiding en/of zoekt u een vaste sparringpartner die beschikt over actuele en uitgebreide beleggingsexpertise?
  • Belegt u momenteel in beheer of met advies van uw bank, maar ervaart u ook dat de dienstverlening en de adviezen onpersoonlijker worden?
  • Wilt u zelf beschikking en controle houden over uw vermogen en zelf bepalen of u adviezen opvolgt, maar uw bank biedt u alleen vermogensbeheer aan?
  • Overweegt u te gaan beleggen en bent u op zoek naar deskundig, onafhankelijk en persoonlijk beleggingsadvies tegen een eerlijke vergoeding?

Neemt u dan gerust contact met ons op.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?